Възраждане подарява десетки хиляди учебници по Родинознание на българските деца


Вдругиден е Денят на народните будители, един от най-светлите български празници. По случай този ден ние от Възраждане решихме да направим един подарък на всички български деца и ученици, които решат да го поискат разбира се:) Отпечатахме десетки хиляди бройки от учебника по Родинознание, които ще разпространяваме сред всички желаещи да го получат. Както и преди, учебникът е напълно безплатен. За да го получите, трябва да направите заявка през страниците на Възраждане във Фейсбук. В следните градове можете да го получите лично от нашите организации и така ще си спестите пари за доставка по куриер:

За София: Натиснете тук

За Асеновград: Натиснете тук

За Бургас: Натиснете тук

За Варна: Натиснете тук

За Видин: Натиснете тук

За Габрово: Натиснете тук

За Добрич: Натиснете тук

За Казанлък: Натиснете тук

За Пловдив: Натиснете тук

За Русе: Натиснете тук

За Силистра: Натиснете тук

За Стара Загора: Натиснете тук

Във Варна ще има дежурен всеки ден от 16.30 ч. до 19.30 ч. в клуба на Възраждане в Аспарухово на ул. “Кирил Пейчинович” 2, а в София също всеки ден от 16.30 ч. до 19.30 ч. в клуба на бул. “Христо Ботев” 111. За тези, които са от други градове или села, учебниците ще бъдат доставяни с куриер за тяхна сметка.
Колкото и да са много учебниците, те пак няма да стигнат за всички – все пак децата от първи до четвърти клас в България са 240 000. Въпреки това се надяваме, че ще успеем да достигнем до тези деца (и родители), които искат да учат нашата история такава, каквато са я учили нашите бащи и майки, баби и дядовци.
А за тези, до които няма да стигнем, обещаваме, че ще има нов тираж:) Най-късно за 24 май 2018 г. 🙂
Борбата за България продължава!
Време ни е за Възраждане!

uchebnik za deca

 

сподели бутон